Маркетинг

Все още има хора, бизнеси, които пренебрегват маркетинга. Една компания не може да разчита на  голямо бъдеще и развитие ако не използва маркетинга в нейното управление. Да, може би има хора, които имат голям нюх и интуиция и те им помагат да развиват компанията си, наричам ги късметлии. Те използват маркетинг методи по техен начин, което  им помага да развиват дейността си успешно.

 

Останалата част се концентрират в производства, конкуренти, оперативната работа, планирането, стратегиите, изследванията, проучванията, развитието на нови пазари заповат да изостават, което след известен период ще окаже огромно влияние върху състоянието на фирмата. 

 

За всяка компания маркетингът е жизненоважен.

 

  • Помага ви да се развивате
  • Помага ви да постигате резултати
  • Помага ви да подобрявате вашия  продукт
  • Помага ви да сте конкурентспособни и устойчиви

 

Петте фази на клиентското поведение в Хотелиерството

Категория:

 

Туристическият продукт е доста специфичен.За да бъде удовлетворен един гост минава не малко стъпки до крайния резултат. Клиентското поведение е дълго от момента, в който човека реши, че иска да отиде на почивка докато се върне. Така клиента преминава и през 5 фази, в които трябва да сме до него и го предразположим. Вижте кои са и помислете доближавате ли се до вашите бъдещи потенциални гости.

Виж повече

6 начина как  SEO може да разшири вашата практика в сферата на здравеопазването

Категория:

SEO (search engine optimization) наистина може да помогне за подобряване на класирането на вашата търсачка. Но какво всъщност означава това за вашата здравна компания или практика? Ще привлечете ли повече пациенти и ще генерирате повече приходи? Ще си струва ли инвестицията? 

Виж повече

Организиране на мащабно двудневно събитие от Бранд Стар

Категория:

На 4 и 5.07 в Експозиционен център Флора град Бургас бяхме организатори на първият “Еко семейство - фестивал за природосъобразни продукти и живот”.
Събитие, в което бяхме “въвлечени от А до Я”.  Фестивал, който се проведе без финансова подкрепа от спонсори!

Виж повече

Ще помогнат ли на БГ туризма новите сериали по ТВ?

Категория:

2 нови сериала тръгват много скоро по двете най-големи телевизии- БТВ и Нова. Гледайки рекламата и комуникацията на сериалите предполагам, че ще бъдат доста свежи и забавни.
 

Виж повече

За тотото и твоя бизнес

Категория:

Прави ли ви впечатление, че последните години Българският спортен тотализатор не спира с промените. А промените дават и резултати. 

 

 

 

Виж повече

Хората купуват преживявания, не продукти

Категория:

Ако има някой, който определя бизнес дейностите и променя продуктите ви, това трябва да  бъде вашият потребител- гост- клиент.

Виж повече

Популяризирайте бизнеса си преди старта му- 8 успешни стратегии

Категория:

Ако вече сте решили и действате по откриването на нов обект, нов бизнес, ви съветваме да направите маркетингов план за неговото промотиране предварително. Конкуренцията е все по-голяма, всеки се бори да ангажира потребителя с бизнеса си, органичния трафик във Фейсбук е все по-малък, вашата марка може би ще е непозната за клиентите. Това са малко част от нещата, които да ви накарат да започнете комуникация на новия си бизнес пред официалното откриване.

 

Виж повече

UX дизайн- използвате ли го в комуникацията ви?

Категория:

UX дизайнът е един от новите похвати в Маркетинга и доста важен в изграждането на комуникацията ви. Създавайте кампаниите и продуктите насочени към преживяванията на клиентите ви. Нека техните нагласи и взаимодействие с продукта бъдат водещи при създаването на продукт и неговата реклама,

Виж повече