Новини Ще помогнат ли на БГ туризма новите сериали по ТВ?
Ще помогнат ли на БГ туризма новите сериали по ТВ?

Интересно е, че действието и на двата сериала се развива на нашето Черноморие. Периодът, в който стартират е добре избран - време неподходящо за море, но може би ще приключат и с първите топли дни, в които все повече мислим за лятна почивка.

 

Миналата година българските артисти застанаха зад Българското Черноморие и започнаха кампания за насърчаване на хората да изберат нашето море.

 

Имам чувството, че това е продължение на тази кампания. И си мисля, че това е доста добра идея за реклама на Българското море. 

 

И като нищо след месец - два резервациите в морските ни курорти се увеличат от наши туристи. В резултат на Съни бийч и All inclusive:).

 

Ако с филмите проработи, може да нямаме нужда от национална стратегия за туризъм, ще трябва да направим само малко сериали за Банско, Пампорово, Велинград....:)

 

Не знам дали сериалите ще ме привлекат като турист, но определено ще ме върнат към носталгия. Време когато екскурзоводствах, бях горда да обяснявам на туристите за славната  ни и красива страна, да ги развеждам из калдаръмени улички, да им показвам БЪЛГАРИЯ.

 

Снимки кредит: сайтовете на  БТВ ; Нова

Електронният адрес няма да бъде публикуван и използван неправомерно.

Ще помогнат ли на БГ туризма новите сериали по ТВ?

2020-02-15

2 нови сериала тръгват много скоро по двете най-големи телевизии- БТВ и Нова. Гледайки рекламата и комуникацията на сериалите предполагам, че ще бъдат доста свежи и забавни.