Услуги

Дигиталният маркетинг е сфера, която изключително бързо се развива и дава страхотни резултати! 

Услугите, с които можем да помогнем и подобрим резултатите на бизнеса Ви са многобройни.

Вижте част от портфолиото ни.

 

Управление на Facebook & Instagram

 


Към днешна дата статистиката отчита няколко милиарда активни потребители на социалните мрежи и по-специално Facebook, и Instagram.

 

Шансът вашите потенциални клиенти да са из тези милиарди от потребители не е за подценяване, дори напротив, те със сигурност “скроуват” ежедневно в търсене на нещо ново и интересно.

 

В днешно време хората силно се вълнуват от социалното присъствие и са много по склонни да се доверят на този бизнес, който ежедневно публикува привлекателно, и интерактивно съдържание, затова редовното и оптимизирано присъствие в социалните мрежи е абсолютно задължително.

 

Като маркетинг агенция за дигитален маркетинг, ние се грижим за това вашия бизнес да присъства в социалното пространство, във възможно най-добра светлина, като изграждаме силни връзки с вашите последователи и привличаме нови такива.

 

TikTok 

 

 

Отделяме специално внимание на TikTok - революция в социалните мрежи и значително по-предпочитана от младото поколение платформа.

Аудиторията, която може да бъде достигната чрез TikTok никак не е за пренебрегване. Там могат да бъдат открити хората от поколенията Z и Millenial, хора, на възраст от 6 до 40 години. 

 

Следим за новите трендове и създаваме стратегии как да ги приложим в полза на нашите партньори по възможно най-оптимален начин.

 

Инфлуенсър Маркетинг

 

 

Инфлуенсър маркетингът или маркетинг чрез въздействие от влиятелни личности е сред най-подсилващите компоненти когато говорим за маркетинг в социалните мрежи.

 

Инфлуенсърите са тези, които държат вниманието на дадена аудитория в дадена сфера. Хората ги харесват, следват ги, доверяват им се, възхищават им се и искат да им подражават. 

Следователно, аудиторията проявява внимание, интерес и желание към всичко което инфлуенсъра използва, споменава, промотира. 

 

В Brand Star подбираме и се договоряме с подходящи инфлуенсъри за съответния тип бизнес, които имат силно влияние сред целевата аудитория.


Маркетинг чрез съдържание

 

 

За да може дигиталното присъствие на вашия бизнес да е на ниво и хората от обикновени посетители да се превърнат в лоялни последователи, и клиенти, е нужно едно - качествено съдържание, съобразено с нуждите и интересите на вашата аудитория. 

Не случайно в света на маркетинга се казва, че съдържанието е кралят. От него започва всичко и благодарение на него дните на агресивните продажби приключиха, тъй като ако едно съдържание е достатъчно добро, то продава по един елегантен начин, който кара потребителите да се доверят на вашия бизнес и сами да дойдат при вас.

 

В Brand Star предлагаме изработка на писмено и визуално съдържание, като отделяме голямо внимание на визуалното съдържание, тъй като то превзема интернета с изключителна скорост. Успешен и възвръщаем маркетинг в днешни времена се постига със снимки, графики и най-вече видеа. Което води до фокусът от наша страна да сме сред най-добрите във Видео маркетинг дейността.


Видео Маркетинг

 

 

Това, че хората са много по-склонни да направят поръчка, след като са изгледали видео и, че видео публикациите се гледат повече отколкото снимковите публикации, поставя видео маркетинга сред най-важните компоненти на една кампания. Също така, 68% от хората, които гледат видео, го правят, за да си помогнат в решението за покупка, тоест вече имате тяхното внимание, интерес и желание.

Предимството на видеото е, че е много по лесно за възприемане от четенето на текст, и това го прави много по-успешно от текста, тъй като хората го предпочитат съзнателно или не. 

С оглед на това колко важен е видео маркетинга в наши дни, в Brand Star  му отделяме най-специален фокус. Изработваме добре обмислен план и сценарии за видеата, а след това ги реализираме. 

 

Рекламни кампании

 

Успехът на една рекламна кампания се дефинира от възвръщаемостта на инвестицията, без значение дали вашата цел е продажба, изграждане на осведоменост за вашия бизнес или събиране на клиентски данни. 

Рекламата е изкуство, в чието ядро лежи убеждаването на човек или група от хора да предприемат конкретни действия. Чрез комбинация от прецизно таргетиране, ефективно “copy”, качествено визуално съдържание и добре замислени подходи за насочване към целевото действие, ние от Brand Star ви гарантираме рекламни кампанни, които реализират резултати. 

 

Е-mail маркетинг 

 

Този маркетингов инструмент дава на бизнеса директен канал за комуникация с потенциални клиенти. 

Ефективните маркетингови имейли превръщат потенциалните клиенти в клиенти и еднократните купувачи в лоялни фенове. 

Но имейл маркетингът може да се използва не само за увеличаване на продажбите, а и за подобряване на лоялността към марката и предоставяне на важна информация, касаеща вашите клиенти. 

 

В Brand Star успешно разработваме ефективни E-mail маркетинг стратегии, които следваме за да постигнем желаните маркетингови цели.


ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ

 

 

Ние в Brand Star  обичаме събитията, организираме впечатляващи и креативни активности. Защо?
 

Защото активностите помагат, включваме ги в маркетинг плана с нашите парнтьори. Събитията ни помагат да сме разпознаваеми, имиджови, стигаме до нови потребители и партньори, правят ни различни и цветни, развиваме се....
Така помагаме и на нашите партньори - създаваме концепция, и план, организираме, провеждаме - спортни, занимателни, туристически, еко, фарма, и други разнообразни тематични мероприятия.


Ако търсите възможности как да увеличите продажбите, да създадете връзка с клиентите си, да сте конкурентноспособни обадете ни се, нека обсъдим.
 

АДМИНИСТРИРАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА УЕБ САЙТОВЕ

 

 

Поддръжката на уеб сайтовете е пренебрегвана от много бизнеси, но това не трябва да е така, защото маркетингът е мода и с промяната на трендовете, а и с промяната и растежа на вашия бизнес, уебсайтът ви ще има нужда от промени. 

Уебсайтовете не са нещо което създаваш веднъж и след това забравяш за него. Уебсайтовете са живи, дишащи дигитални представители на вашия бизнес и като такива, те трябва винаги да бъдат в крак с най-новото, свежи, обновени и актуални. 

 

Ние отдаваме специални грижи за това вашия уебсайт да е винаги актуален и оптимизиран.