Новини "Дигитален маркетинг за хотели". Разберете програмата

Благодарим на всички, които ни вдъхновиха да направим ново издание на инициативата “Дигитален маркетинг в туризма”. Нетърпеливи сме да Ви съобщим, че предстои мини есенно издание "Дигитален маркетинг за хотели" на кампанията в помощ на туристическия бранш.


Какво предстои, разберете още сега. :)


Варненска туристическа камара, Бургаска регионална туристическа камара, Икономически университет Варна, национална агенция Bgtourism.bg и ние като организатори - Бранд Стар, отново се обединяваме в помощ на туризма.


Новото и различното в есенното издание е, че уебинарите са насочени главно към управители и маркетинг специалисти в хотела. Под формата на разговор ще можем да отговорим на въпроси, които вълнуват хотелиерите.


Също всеки, който има въпроси по темите или гостите може да ги зададе предварително. Изпратете ни предварително въпросите по темите, които Ви вълнуват

 

Какво следва?

 

  • Първото събитие ще се проведе на 17.11 от 14:00 часа,  от студиото на Икономически университет Варна.

 

 

 

Тема на уебинара ще бъде “Как да увеличим директните резервации на хотела?” Стефан Карапанчев  от TravelLine ще ни сподели как да разработим директният канал за продажба, какви маркетинг похвати да използваме с, които да увеличим продажбите в хотела. Може ли да ни помогне директният канал за стимулиране на ранни записвания, Last minute предложения, допълнителни услуги, какво ни струва да управляваме директните резервации? И още много други въпроси, свързани с директните  продажби, на които Стефан  ще ни отговори.

 

 

  • На 24.11 отново от 14:00, гостува инфлуенсърът и маркетинг специалист Радостина Христова, която ще сподели своето професионално мнение за партньорството между инфлуенсър и хотел.

 

 

 

 

Какъв е начина на работа между хотел и инфлуенсър, може ли инфлуенсъра да е част от дигиталния маркетинг на хотела, как да изберем инфлуенсър за хотела ни, какви са ползите за хотела от работата с инфлуенсъри, за какъв тип хотели е подходяща работата с инфлуенсър предстои да разберем в уебинара.

 

 

  • На 29.11 от 14:00 часа е финалният уебинар за есенното издание "Дигитален маркетинг за хотели", като агенция Бранд Стар ще представи практични идеи и насоки за комуникацията на хотела - преди и след сезона.

 

 

 

В онлайн срещата ще разберете как може да си помогнем преди сезона, какво да подготвим. Съответно след края на сезона - във времето за равносметка и планиране какви са стъпките, които предстоят за дигиталния маркетинг на хотела.

 

 

 

Регистрирайте се предварително за уебинарите тук: https://zoom.us/webinar/register/3416364296751/WN_a1pp2a65TrqWjGf1HRVSYQ

 

Изпратете ни Вашите въпроси по темите, които Ви вълнуват!

На: office@brandstar.bg


Очакваме Ви! :)


Екипът на Бранд Стар


 

Електронният адрес няма да бъде публикуван и използван неправомерно.

"Дигитален маркетинг за хотели". Разберете програмата

2021-11-09

Благодарим на всички, които ни вдъхновиха да направим ново издание на инициативата “Дигитален маркетинг в туризма”. Нетърпеливи сме да Ви съобщим, че предстои мини есенно издание на кампанията в помощ на туристическия бранш.